Doe-het-zelf therapie: je kunt het heel goed zelf!

 

Als begeleiding door een therapeut voor jou net iets te veel is, maar je wel een steuntje in je rug kunt gebruiken bij het veranderen en oplossen van klachten en problemen, dan is doe-het-zelf therapie echt iets voor jou. Voor sommige mensen kan de drempel om naar een therapeut te gaan wat hoog aanvoelen, voor anderen kan het duidelijk zijn dat je het heel goed zelf kunt, met een ruggensteuntje.

 

Voor die mensen is doe-het-zelf therapie een uitkomst. Je hoeft nergens heen en kunt in de privacy van je eigen omgeving alles leren, ontdekken en oefenen aan de hand van E-books, E-cursussen en downloadbare audiobestanden.  In de loop van de tijd zal het aanbod van deze vorm van E-therapie steeds verder worden uitgebreid.

 

Voor nu zijn we begonnen met het ontwikkelen van uitgebreide zelfhulpmethodes voor als je wil stoppen met roken. Hieronder vind je het overzicht en de details, en per product de link naar de Zelfhulpstore waar onze producten verkocht worden en vervolgens gedownload kunnen worden. Sommige producten zijn zelfs helemaal gratis te downloaden.

 

Neem een kijkje in het huidige assortiment:

 

Stoppen met roken

 

Als je besluit om te stoppen met roken zijn er tal van methodes die je daarbij kunnen helpen. Wij gaan ervan uit dat een rookverslaving voornamelijk tussen de oren zit. Een methode die je alleen helpt om de behoefte aan nicotine te onderdrukken is dan niet genoeg.

 

E-cursus Hypno2: Kies voor een rookvrij leven!

De HYPNO2-methode is de enige methode die zowel op bewust als onbewust niveau alle verslavingsaspecten van het roken grondig uitwist. Veel reguliere methoden blijken vaak maar tijdelijk te werken, of alleen effectief te zijn bij een bepaalde groep rokers. Nicotineverslaving is alleen goed te behandelen door alle verslavingsaspecten grondig aan te pakken, zowel de lichamelijke behoefte als de geestelijke verslaving De hypno2-methode is dé behandelmethode die hierin voorziet, en volledig alle verslavingsaspecten uitwist. Jezelf onthouden van het middel waaraan je verslaafd bent maakt je nog geen ex-verslaafde. Vandaar dat stoppen met roken zo moeilijk kan zijn als je eigenlijk nog steeds verslaafd bent. Hierdoor ontstaan ook de bijbehorende ontwenningsverschijnselen. Door écht te breken met je verslaving, dus door niet meer verslaafd te zijn, past je lichaam zich aan de nieuwe situatie aan en blijven ontwenningsverschijnselen achterwege.

De Internet hypno2-methode is de digitale versie van de individuele hypno2-me¬thode, die overal in Nederland wordt toegepast. In praktijken van erkende hypnotherapeuten en integratieve psycho-hypnotherapeuten.

We realiseerden ons dat lang niet iedereen de stap maakt naar een psychotherapeut. En daarom hebben we een digitale versie van de succesvolle hypno2-methode gemaakt, waarin alle belangrijke punten aan de orde komen.

De cursus bestaat uit 3 delen waarvan het eerste deel gratis te downloaden is.

 

Deel 1

Kies voor een rookvrij leven! Deel 1: gratis download   

Dit is een gratis deel, omdat we vinden dat er geen drempel hoeft te zijn voor mensen die heel serieus willen onderzoeken of ze daadwerkelijk klaar zijn om voorgoed afscheid te nemen van de rookverslaving. Of dit voor jou geldt, daar kom je in dit deel achter. Door te lezen hoe de methode in elkaar zit, en te ervaren hoe sterk jouw motivatie groeit.

 

Klik hier om naar het gratis deel 1 te gaan

 

 

 

Deel 2

Kies voor een rookvrij leven! Deel 2. Prijs: € 69,95

 

Deel 2 bestaat uit alles dat je nodig hebt om op bewust niveau het verslavings­mechanisme te doorzien en al je ingesleten ideeën die met roken te maken hebben te veranderen. In negen eenvoudige, overzichtelijke stappen kies jij je weg naar een rookvrij leven. Met stukjes theorie, verbluffende uitleg over wat roken nou eigenlijk is, interessante quizjes, aangename oefeningen en uitdagende opdrachten.  Als je deel I nog niet hebt, download dit dan eerst!

 

Klik hier om naar deel 2 te gaan

 

 

 

Deel 3

Kies voor een rookvrij leven! Deel 3. Na aanschaf van deel 2 direct gratis download.

 

Deel 3 is een het audiodeel van de e-cursus. Dit MP3 bestand is een Zenstates-audiosessie. Het prettige daarvan is dat je er alleen maar naar hoeft te luisteren. Zenstates zijn speciaal door hypno2 ontwikkelde audiosessies, waarin ontspanningsoefeningen gecombineerd worden met hypnotherapie en neurofeedback. Deze techniek wordt gebruikt om je onderbewuste te ondersteunen en alle onbewuste aspecten van de rookverslaving uit te wissen. Je gebruikt de audiosessie na afloop van deel 2 zodat je alles in huis hebt om voorgoed rookvrij te kunnen zijn!

 

Klik hier om naar deel 2 en 3 te gaan

 

 

E-book Voorkom Gewichtstoename als je stopt met roken. Prijs: € 24,95

Dit is de eerste echte cursus die er puur is gericht op het voorkomen van gewichtstoename als je stopt met roken! Elke roker die bang is om aan te komen kan nu met een gerust hart stoppen met roken. Wil je stoppen met roken maar zeker weten dat je niet aankomt? In dit e-boek van de cursus "Voorkom Gewichtstoename als je stopt met roken", vind je een heldere uitleg en stap voor stap technieken om gegarandeerd een niet -roker te worden zonder gewichtstoename!

 

Dit e-book is ongelooflijk belangrijk voor iedereen die wil stoppen met roken zonder aan te komen. Maar het is ook belangrijk voor diegenen die zich géén zorgen maken over gewichtstoename. Er verandert namelijk nogal wat voor je op het moment dat je stopt, zowel op lichamelijk als op psychisch niveau. Als je daarop goed bent voorbereid, wordt het niet-roker zijn een veel gemakkelijkere en plezierigere ervaring.

 

Gemiddeld komt de ex-roker tussen de 2,5 en 5 kilo aan. Voor bijna geen enkele roker is dat, heel begrijpelijk, een prettig vooruitzicht. Toch is er iets vreemds aan de hand met de relatie tussen stoppen met roken en gewichtstoename, en dat is dat 20% van degenen die stoppen met roken helemaal niets aankomt! Geen grammetje. Niets. Ook niet tijdelijk!

 

Hoe kan dat?  Daar geeft deze e-cursus antwoord op. In heldere taal vind je de verklaringen voor de plotselinge gewichtstoename maar veel belangrijker nog: Na de cursus weet je hoe je er voor gaat zorgen dat je geen grammetje aankomt nadat je bent gestopt. Je zult verbaasd zijn hoe gemakkelijk het eigenlijk gaat!

 

 

Klik hier om naar het E-book te gaan.

 

Je kunt deze cursus combineren met de Zenstates Hypnose CD. De audio sessie die door Hypno2 zelf werd ontwikkeld, helpt je om op onbewust niveau je hersens te programmeren om gewichtstoename te voorkomen.

 

 

Klik hier om naar de CD te gaan Prijs: € 14,95