de therapeut
                               

maak een afspraak per mail: contact@delijn.info  of   bel: 0599 – 850 851

                                                                  

Mirella A. Satoor de Rootas 

 

 

Is geboren en getogen in Amsterdam.  Na het gymnasium, een jaar theaterschool, en een HBO menswetenschappen aan wat tegenwoordig de Hogeschool van Amsterdam is, heeft zij eerst geschreven voor kranten en tijdschriften, theater gemaakt, en jarenlang in de reiswereld gewerkt aan onder meer het schrijven van brochures en het maken van reizen door Azië. 

 

Ze is afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam, na de 4-jarige beroepsopleiding Integratieve Psycho-Hypnotherapie, volgens de Europese normen. Aan dezelfde academie is ze gecertificeerd voor de specialisatie psycho-oncologische hulpverlening. Daarnaast heeft ze het diploma Basisvorming Psychotherapie, waarmee het ECP (European Certificate of Psychotherapy) is behaald, dat niet alleen een hoge kwaliteitsnorm inhoudt maar ook leidt tot ruimere vergoedingsmogelijkheden bij zorgverzekeraars.

 

De therapeut volgt meerdere malen per jaar na – en bijscholingen volgens de eisen van de beroepsverenigingen. In dit kader heeft zij zich verder verdiept in onder meer verliesverwerking, slaapproblemen, NLP, focussen, familieopstellingen en voorouderregressie.

 

Ze maak deel uit van twee intervisiegroepen met collega's in dit vak. Met een aantal van hen werkt ze  incidenteel samen.

Haar functioneren als therapeut en de kwaliteit van haar werk worden tijdens intervisie en supervisie zorgvuldig getoetst.