tarieven
                               

maak een afspraak per mail: contact@delijn.info  of   bel: 0599 – 850 851

 

 

Tarieven

 

 

de gepubliceerde tarieven gelden m.i.v. 01-01-2018 en blijven in elk geval geldig tot: 31-12-2018

 

NIEUW: combinatiepakket van intake plus 4 sessies voor een speciaal tarief. Je betaalt na afloop van de intake in één keer een speciaal voordeeltarief en de 4 sessies reserveer je direct in de agenda. Per sessie krijg je een factuur mee  (5 x € 78,--) om voor vergoeding in te dienen volgens de voorwaarden van je zorgpolis. Aan het eind van de 4e sessie evalueren we en kun je besluiten of er wel of niet een vervolgtraject nodig is. Bijzonder geschikt voor dat ene probleem waar je tegenaan blijft lopen!

 

 

Intakegesprek, speciaal tarief

1½ uur

€ 100,--

individuele sessie, standaard

1 uur

                         90,--

Combipakket intake+ 4 sessies, speciaal tarief

                      € 399,--

verlengde individuele sessie

1½ uur

€ 130,--

sessie partner-relatie therapie

1½ uur

€ 130,--

sessie voorouderregressie

2 uur

€ 150,--

sessie familieopstellingen

2 uur

€ 150,--

sessie Hypno2 Methode: stoppen met roken, per sessie

€ 150,--

werkzaamheden die op verzoek worden gedaan

€ 50,--

De betaling is contant aan het einde van intake of sessie.  Je krijgt een factuur mee om voor vergoeding in te dienen volgens de voorwaarden van je polis. Voor vergoedingen vanuit een aanvullend pakket hoeft niet eerst het eigen risico te worden betaald en er geldt ook geen wettelijk verplichte eigen bijdrage. Let op: er is geen pinautomaat in de praktijk aanwezig.

afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor de afgesproken datum en tijd; bij afzegging binnen 24 uur of het zonder afzegging niet nakomen van de afspraak, moet helaas het sessietarief in rekening worden gebracht omdat het dan niet meer mogelijk is de gereserveerde ruimte te gebruiken voor een andere cliënt.