Stop met roken met de unieke Hypno2 Methode!

 

 

maak een afspraak per mail: contact@delijn.info  of   bel: 0599 – 850 851

 

of meld je aan via onze landelijke site Hypno2

 

 

In deze praktijk kun je terecht vanuit Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel om te stoppen met roken met de Hypno2 Methode.

 

 

Er zijn al veel boeken over geschreven en methodes voor ontwikkeld. Er zijn pleisters voor, kauwtabletten en nepsigaretten. En terwijl sommige hiervan ondersteunend kunnen helpen, lijkt het meeste toch niet effectief genoeg.

 

Vind jij dat je moet stoppen met roken? Vindt jouw omgeving dat je moet stoppen met roken? Lees dan niet verder.

 

Ga eerst maar eens nadenken of  jij  ervoor wil kiezen om een niet-roker te zijn.

 

Alleen jouw bewuste keuze gemaakt uit eigen vrije wil, maakt het verschil tussen de zoveelste poging om te stoppen en de echte stap naar een rookvrij leven.

 

Wil je daarvoor kiezen? Kies jij voor een rookvrij leven? Word dan nu een niet-roker.

 

De therapeut van Praktijk de Lijn is mede-bedenker van de Hypno2 Methode, die zij al jaren met succes toepast in haar praktijk.

 

Het verschil van deze met veel andere methodes is dat je met de Hypno2 Methode niet zomaar stopt met roken, maar vooral stopt met je rookverslaving. En dat is heel iets anders. Alleen maar stoppen met roken leidt vaak tot een verschuiving van je verslaving, naar bijvoorbeeld meer eten of snoepen of iets anders dat je zo diep van binnen voelt nodig te hebben maar waar je wellicht niet zo graag bewust voor kiest.

 

Deze unieke methode bestaat uit slechts 2 sessies. In de eerste sessie wordt het bewuste deel van jouw rookverslaving helemaal in kaart gebracht zodat je precies weet wat roken voor jou betekent en waar jij het voor gebruikt. En dat is uniek voor ieder mens. Alle illusies die er bestaan over roken worden zorgvuldig ontrafeld, zodat je helder kunt kijken naar wat roken vooral niet is: een moment van rust, even tot jezelf komen, gezellig meedoen, een opkikkertje dat je zo verdiende, of even wat afstand van de beklemming van nare gevoelens. Even 'lucht'! En dan weet je hoe je al die jaren achter je rookgordijn gewoon in de maling bent genomen.

 

In de tweede sessie pakken we het onbewuste deel aan van je verslaving. En dat doen we met beproefde hypnotherapeutische technieken, zodat jij op alle niveaus volledig ondersteund wordt in jouw veranderingsproces. Je krijgt nog een ondersteunende oefening mee om thuis naar te luisteren.

 

Iets voor jou?

 

Je doet 2 sessies met een week tussen de beide sessies . De eerste sessie duurt 2 uur, de 2e 1 uur.

 

Het tarief voor de behandeling is € 300,-- verdeeld over de 2 sessies, dus € 150,-- per sessie.

De betaling is contant na afloop van elke sessie. Let op! Er is geen pinapparaat in de praktijk.

 

Je krijgt facturen mee om voor vergoeding in te dienen volgens de voorwaarden die in je polis omschreven staan Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden deze sessies deels vanuit een aanvullend pakket, onder de noemer aanvullende psychologische zorg of hypnotherapie.

 

 

 

lees meer over vergoedingen  

 

meld je direct aan bij deze praktijk

 

meld je aan via onze landelijke site